Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Hodinová ukázka z hraní Cyberpunku 2077 láká na velké věci (video). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 28. 8. 2018 13:18

    Crha (neregistrovaný)

    1) ruční zbraň střílící jak kulomet, lol ?
    2) na záchranu holky 8 zásobníků? Pokud by jeden vážil 585g, tak by u sebe musela mít 4,6Kg zásobníků.
    3) neprůstřelné, nerozbitelné dveře nainstalované ve dřevo-sádrokartonové zdi ? To by musel udělat jen idiot. Navíc když jsem si já dělal svou mapu do counter-strike nebyl problém naprogramovat rozpadající se kousky omítky v rozích zdí, nebyl problém vyrobit i ani otvory ve zdích. Dokonce jsem měl i rozpadající se futra u dveří. Ale nerozbíjetelné dveře vypadají jako obecný programátorský problém. Dveře prostě nejdou rozbít ani v Half-life enginu a nepůjde to ani v cyberpunku. No lol.
    4) Jaktože ve videu jsou vidět cecky s bradavkami? Najednou to nevadí? EU zjistila že je potřeba zvýšit porodnost? Ta paní tam po probuzení má na sobě jakési cyberpunkové tílko ale nemá podprsenku. Chápu že to je sci-fi, ale i ve sci-fi funguje gravitace, která jí z koz udělá věšáky.
    5) přibližovací oko bylo taky v half life2
    6) Celkem drsné jsou ty budovy, všude všechno naletěný ale zároveň bordel, budovy psotavený nelogicky, komunikace mezi baráky úzká na jedno auto.
    7) borec zaparkuje na křižovatce, kolama na chodníku a nedostane za to pokutu? Boveráci mu to nepoškrábou a ještě na silnici jsou téměř sami a nikdo jinej tam auto nemá? A silnice jsou téměř prázdné? Cesty odnikam nikam, žádné hlavní trasy, velké a malé křižovatky, jen vybetonované spojnice postavené na nevím čím vedoucí nikam? Nikde žádné značky, příkazy směru, na křižovatkách nejsou semafory, na co taky, když na silnicích za jednu honičku potkáte asi jen deset aut ve dne.
    8) kulky které mění směr aby zasáhli svůj cíl... Hlaf-Life jedna a včelky.... trapas.
    9) zobrazování siluet postav nepřátel za zdí? trapas i když to střílení s odrazem od zni sice fajn, ale bylo by vhodné jen z nějakého rozumného tupého úhlu.
    10) je to takovej mix Fallouta a GTA bez atomovky a radiace v roce 2076. Herní ovládání: Skákání Doom2016, snižování rychlosti času Fallout4, střílení ze země Max payne, volnost GTA.
    11) cože? super technické zbraně "corpo" najde jen tak v krabici v nějakým zaplivaným skladu?
    12) proč auto na vodík zní jak V8 ? A řadí převodové stupně?
    13) ale jo zahraju si to asi i bez raytracingu a klidně jen ve FullHD s antialiasignem. To jen AMĎáci si budou muset počkat na 7nm Navi...