Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku České domény .cz zdražily. Cena za rok stoupla o 20 až 30 Kč. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 22. 1. 2019 21:17

    RedMaX

    CZ.NIC je neziskove sdruzeni, diky poplatkum z domen by ale kazdym rokem koncilo v zisku a to v obrovskem. Proto vymysleji ruzne akce, jak penize utratit, aby neporusili zakonne podminky fungovani neziskovky.
    Spoustu milionu tak utopili ve vyvoji nejdrazsiho domaciho routeru Turris, ktery si temer nikdo nekupuje. Dalsi penize utraci za flashky, ktere posilaji zdarma tem majitelum domen, kteri si nechaji overit kontakt.

    Verim, ze do budoucna to bude jeste "lepsi" a jiz v pristim roce se dockame dalsich bombastickych akci za ucelem utraceni penez, ktere z nas vyrazili.
    Ale ze me dostanou vic az za 5 let. Na upozorneni Wedosu (dekuji vam) jsem si prodlouzil domenu o 5 let jeste za starou nizsi cenu. Slo to prodlouzit i o vic, ale najivne verim, ze casem bude zase lip.