Hlavní navigace

Názor k článku Další benchmarky Ryzenu se dostaly ven. Osmijádro R7 1700X v Sandře a Passmarku od Dzambor - to tombomino 13.2.2017 at 5:40Ano, tak takto se...

  • 13. 2. 2017 10:19

    Dzambor

    to tombomino 13.2.2017 at 5:40
    Ano, tak takto se shodneme. Pak by byl postih Intelu i opravneny.

    Je dobre ale mit na mysli, ze principem fungovani gigantu jako je Intel, je uspokojeni akcionaru. Tudiz jeho priority opravdu lezi tam, kde se mu to promitne do zisku, ceny akcii a pod. Kazde „subvencovani“ je pro nej rizikove, jelikoz by to mohlo snizit cenu akcii, a tim neprimo ohrozit konkretni osoby ve vedeni.
    Staci si pripomenou, jak Intel zarizl temer kompletne prodelecnou mobilni divizi, i presto, ze ma jako celek zisky jako hrom.

    Jasne veď to je základné fungovanie korporácie zarábať prachy. Spoločnosť obecne kašle na ľudí alebo to čo chcú, proste spraví si prieskum trhu a podľa toho si nastaví služby/produkty aby mohla zarábať. To len Stach má zvrátenú predstavu, že AMD je ľudomilné a preto má tak nízke ceny produktov.

    Čo sa týka tej divízie ktorá bola v mínuse, tam šlo o získanie trhu kde mal Intel minimálne postavenie, a v rámci toho si mohol dovoliť dotované ceny. Moc mu to ale nepomohlo, koláč si neukrojili, tak to zabalili.