Hlavní navigace

Názor k článku Další benchmarky Ryzenu se dostaly ven. Osmijádro R7 1700X v Sandře a Passmarku od Dzambor - Sranda je, že ten starý Sandy Bridge má...

  • 13. 2. 2017 11:48

    Dzambor

    Sranda je, že ten starý Sandy Bridge má podstatne viac výkonu ako tie dnešné vaše CPU. A čo keď ide o starú architektúru? Uviedlo AMD od vydania Bulldozeru novú architektúru? Tiež nie, len upravovalo už tak hnilý Bulldozer až do súčasnej podoby. Tak tu nezvalujte nič na Intel a pozametajte si u seba.

    A tie sľuby...pripravujeme, chystáme, plánujeme, je pekné ale zákazníka nezaujíma čo bude o pol roka o rok, keď to potrebuje teraz alebo v blízkej dobe. A tá vaša predposledná veta...pripravujete konkurenciu pre GTX. no OSTUDA na tri zimy. GTX tu sú už skoro ROK, a vy ste neboli schopní k nim nič vydať. To že po ROKU bude nejaká grafika ako alternatíva ku GTX je MEGA ostuda. Čo spravíte keď vydáte tú Vašu kartu proti GTX a nVidia vyjde v zápätí s refreshom Pascalu a zase vám ujde? Zasa budete trepať rok, vydáme kartu, len počkajte, bude niekedy len nevieme ešte kedy, no hádam niekedy bude a podobné drísty? Zákazníkov zaujíma aktuálna situácia, nie doba čo bude o rok. A ZEN nemal byť už dávno vydaný? Teda podľa prvotných tvrdení, že bude vydaný koncom leta? A v lete počkajte na september, potom október, potom hádam koniec roka a zrazu je z toho koniec februára? Aj to neisté? Ste na smiech!!