Hlavní navigace

Nová česká hra Uncracked plná žloutků a bílků nabízí egg-splozivní zábavu

Sdílet

Akční plošinovka láká na hodiny odlehčené zábavy s vajíčkem Eggmanem a širokou paletu střelných zbraní.

Na svět se (doslova) vyklubala další česká hra nesoucí název Uncracked. Pokud vás při názvu hry napadla spojitost s něčím křehkým, nejste daleko od pravdy. Jedná se totiž o 2D plošinovku vtipně zasazenou do temných zákoutí klecových chovů slepic, konkrétně do světa oživlých vajec.

Dvě znepřátelené frakce zdivočelých vajec (eggonů) proti sobě svádí nelítostný souboj o přežití. Hráči se přidají do jedné z frakcí a v roli jednoho Eggmana budou každý den vyrážet ze svého tábora pod slepičími klecemi plnit nebezpečné mise a bojovat o svůj holý život. Pro úspěšné zvládnutí mise a přežití dalšího dne bude hráčům k dispozici poměrně slušný zbraňový arsenál, kryty a pohybová komba, která lze vzájemně kombinovat a vytvářet tak plynulou a zábavnou akci.

CS24

Zdroj: YouTube.com

Hra láká na svižnou hratelnost, odlehčenou zábavu i vtipné zasazení. Podle traileru se musí hráči obrnit rychlými reflexy a správným načasováním, pokud chtějí úspěšně zvládnout všechny připravované úrovně. Za videoherním počinem Uncracked stojí jednočlenné studio Marty’s Makings vlastněné Martinem Miřátským, který sám sebe nazývá vývojářem-samoukem a hra je jeho prvotinou.

Hra má svoji vlastní stránku na Steamu, případně je možné sledovat průběh vývoje na síti X. Našince potěší i česká lokalizace v podobě českých titulků.

Valve spustil vylepšené sdílení her Steam Families. Hlavní novinkou je hraní titulů ve sdílené knihovně najednou Přečtěte si také:

Valve spustil vylepšené sdílení her Steam Families. Hlavní novinkou je hraní titulů ve sdílené knihovně najednou