Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Další hardwarové chyby procesorů. AMD má problém v Ryzenu, Intel u Skylake a Kaby Lake. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 26. 6. 2017 22:16

    Crha (neregistrovaný)

    Radek Holeček: Spousty lidí zabanovali, mě by spíš zajímalo kde skončil BTJ, že se neukáže ani tady je celkem divné.
    tombomino: Nebuď si tak jistý, ty jsi taky na diit a PCT provařená červená karkulka, i s červenými brýlemi a včetně ponožek a trenclí.
    KRoman47: Diskuze je veřejná, takže pokud tě můj příspěvek nezajímá, tak jej přeskoč a nečti ho. Nikdo tě nenutí si jej číst.
    Jan Olšan: No vidíš, ani to nedalo moc práce být nestraný a uvést obě dvě firmy v jednu chvíli se podobnými problémy. Na zmíněném webu máš třeba : "AMD Vega bude mít asi možná super cenu, sice nevíme jakou ale bude určitě dobrá" pak " fuj intel je rozbitej" pak "AMD Vega bude mít velký výkon" pak "nVidie zase něco pokakala" pak "AMD EPYC je epický"
    .... jak pravil Radek Holeček, opravdu se z diit stává smutný prázdný web typu DD a jak by pravil BTJ: " nikoho nezajímá že vyšla nějaká 0,5451tá verze nějaké linuxové distribuce", kterou používají dva lidi na celé planetě (ano první je autor a druhý je Ježek).
    Souček: Oni jen překládají a když něco píšou tak jsou to jen doměnky.