Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Další hardwarové chyby procesorů. AMD má problém v Ryzenu, Intel u Skylake a Kaby Lake. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 27. 6. 2017 11:41

    Crha (neregistrovaný)

    kromě Crhofilů, budu reagovat jen na ty, kteří si s Crhem nepřeměřují pindíka, protože na to nemají, ani finančně, ani rozumově.
    Radek Holeček: Překládání jim nevyčítám, ale i na PCT občas přidají vlastní nějaké měření. Ono když ti pošlou komponenty, ty si je vyzkoušíš ano je to drahé, ale když už ti je pošlou? Řada lidí se pohybuje v IT dost lidí dělá ve firmách kde se furt něco kupuje. Proč si tedy Ježek neudělá nějakej test RX480 pod linuxem? Proč když je to tak vysoko odborný web zabývající se fotomateriály si neudělají testy obrazovek, u kterých by opravdu měřili latence černá bílá a pod. Vem si že PCT uveřejňuje výsledky testů zdrojů, našli si prostě svůj specifickej sortiment a jedou v tom i když škemrají peníze, není to problém. Proč by se tedy diit nemohlo soustředit na obrazovky když teda se tak moc modlí k 10bitovým barvám? Neudělají to, radši budou dál razit že AMD je skvělé a intel je fuj.