Hlavní navigace

Další mini-ITX od Zotacu

10. 1. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na CES 2009 v nevadském Las Vegas se výrobci předhánějí v tom, kdo uvede zajímavější produkt. Společnost Zotac se rozhodla představit nové IGP ze stáje Nvidia, a to GeForce 9300 na desce Zotac GeForce 9300-ITX WiFi. Oproti starší GeForce 8200 přináší GeForce 9300 (MCP7A) výrazně vyšší výkon. Schopnosti jako akcelerace HD obsahu zůstaly podobné jako u Mini-ITX desky stejné společnosti právě s GF8200. Zachováno zůstalo už tak pěkné množství výstupů.

Zotac 9300 WiFi

Tato deska se neliší ani tak výbavou či přeznačeným grafickým jádrem, jako spíše podporou procesorů. Pokud jsem si v minulé zprávě posteskl nad tím, že není verze pro procesory Intel, Zotac to nyní napravil: tato deska podporuje všechny procesory pro patici LGA 775, včetně výkonných 45nm Core 2 Quad.

Jak možno zříti, maximum povolené operační paměti je 8 GB DDR2 RAM (k dispozici jsou dva DIMM sloty). Pro potřeby Hybrid SLI je k dispozici plnohodnotný PCIe x16 druhé generace, do kterého můžete osadit libovolnou GeForce kartu (či AMD, pak ale nevyužijete Hybrid SLI). Zbývající parametry Zotac GeForce 9300-ITX WiFi můžete vyčíst z tabulky níže, nejsou příliš odlišné od měsíc staré Zotac GeForce 8200-ITX WiFi.

Zotac Table Parametres

Cena ani dostupnost nebyla oznámena.

Zdroj: techPowerUp!

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku