Hlavní navigace

Další Never Settle na obzoru? K Radeonům by mohlo být zdarma osm chystaných her

24. 4. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Program AMD Never Settle, díky němuž můžete s nákupem Radeonu získat kupon na stažení jedné nebo více her zdarma, asi nemusíme představovat. Název zvolilo AMD docela příhodně: zdá se totiž, že firma se nehodlá spokojit s několika jednorázovými akcemi a z Never Settle se pomalu stává permanentní nabídka.

Tentokrát pro vás bohužel nemáme oficiální oznámení další fáze kampaně, ale malou záhadu. Slajd, který vidíte na obrázku, zcela náhodou objevil uživatel diskuzního fóra magazínu The Tech Report s přezdívkou supaman, když jej Google na dotazy související s nákupem nové grafické karty zavedl na obrázkové úložiště PostImg.org. Kdo jej tam vyvěsil, a je-li vůbec pravý, nikdo neví. Napovídá nám, že do programu Never Settle bude zařazeno osm nových her (takže s nákupem některého Radeonu byste mohli získat dvě až tři z nich gratis).

Vypadá nicméně docela uvěřitelně. Uvedené hry jsou od Ubisoftu, Eidosu, EA a Segy, se kterými AMD spolupracovalo již v minulosti. Přítomnost Battlefieldu 4 a Watch Dogs není žádným překvapením, o těchto titulech se v souvislosti s Never Settle hovořilo už téměř před měsícem. Naopak Lost Planet 3 bychom v této vybrané společnosti nečekali: oba předchozí díly byly optimalizovány pro soudobé GeForce od Nvidie.

 

CS24

Pokud se pravost slajdu potvrdí, pak AMD tentokrát potěší nejen fanoušky stříleček, ale i strategií (Company of Heroes 2, Total War: Rome II) a závodních her (GRID 2). Vydání uvedených her je naplánováno většinou na léto tohoto roku. Pokud jde jen o nejapný žert či zbožné přání… po rozsáhlé medializaci nebude mít AMD jinou možnost, než alespoň některé z těchto her ke svým Radeonům přibalit.

Zdroj: TR Forums