Hlavní navigace

Další obrázky z Windows Live Wave 4

21. 1. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Už se začínalo zdát, že se nové ICQ 7 konečně něčím odliší. Podle posledních zpráv to ale naopak vypadá, že jen zapadne do trendu, který dnes postihl skoro každého - podle nových informací totiž už i Windows Live Messenger z připravované série Wave 4 přinese podporu konverzace v panelech či propojení se sociálními sítěmi Facebook a Twitter.

Dle následujících dvou obrázků, jež se objevily na serveru LiveSino.net, je patrné, že lišit se tyto dva instant messengery nebudou ani v pojetí uživatelovy domovské stránky. Můžete na nich totiž vidět, že kecálek od Microsoftu bude mít na domovské stránce Live Home (již nyní existuje v Hotmailu) svou webovou verzi s možností rychlé změny stavu a osobní zprávy.

Podobně jako v případě nového ICQ bude stránka Windows Live Home sloužit jako centrum vašeho Live účtu – zobrazí přehled všech podstatných informací z Live sítě, počasí, novinky na oblíbených stránkách, a také náhled prvních tří příchozích e-mailů. Počet nových zpráv se zobrazuje v závorce v horní nabídce, číslo u Messengeru zřejmě udává počet kontaktů online.

Zdroj: Neowin