Hlavní navigace

Další trojice legendárních Tomb Raider her dostane remaster. Mimo hry se Lara Croft ukazuje i v novém seriálu

Sdílet

Ikonická Lara Croft se v další remastrované trilogii dostane na monitory hráčů už v únoru příštího roku.

Milovníci videoherní série Tomb Raider zbystřete. Společnost Crystal Dynamics stojící za dnes již legendární sérií adventur s Larou Croft opět spojila síly se společností Aspyr Media, která se zaměřuje na remastery starých her, a hráčům přinese balíček tří graficky renovovaných her Tomb Raider IV, V a VI.

Nový remaster obsahuje tituly Tomb Raider: The Last Revelation (1999), Tomb Raider: Chronicles (2000) a Tomb Raider: The Angel of Darkness (2003). Na své si tedy přijdou zejména pamětníci a milovníci staré Lary Croft. Všechny hry získají remastrovanou grafickou stránku a podle oznámení na oficiálním webu bude možné kdykoliv přejít na „původní polygonální modely“. Crystal Dynamics se v příspěvku pochlubila s milníkem 100 milionů prodaných kusů v rámci celé franšízy Tomb Raider.

Zdroj: YouTube.com

Mimo oku lahodící grafickou stránku budou hráčům k dispozici zbrusu nové trofeje, úspěchy a fotografický režim, který jim dovolí si hru kdykoliv pozastavit a tvořit zajímavé snímky. Remastrovaná trilogie Tomb Raider IV, V a VI vyjde 14. února příštího roku na PC (Steam, GOG a Epic Games Store, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch) za cenu přibližně 30 eur.

Datum vydání je příhodně pouhých pár dní po očekávaném Kingdom Come: Deliverance 2, které vyjde 11. února 2025.

ICTS24

Kingdom Come: Deliverance 2 ohlašuje první odklad. Přes všechnu snahu vyjde hra v únoru příštího roku Přečtěte si také:

Kingdom Come: Deliverance 2 ohlašuje první odklad. Přes všechnu snahu vyjde hra v únoru příštího roku


Lara Croft všude okolo nás (pokud jí stále nemáte dost)

Čekání na remastery další trojice původních Tomb Raiderů si můžete zkrátit remastrovanou trojicí prvních tří dílů Tomb Raider I, II a III, na kterých pracovalo stejné studio Aspyr Media a které je nyní v rámci slevové akce za příznivé ceny dostupné na všech výše zmíněných platformách.

Remastr prvních tří dílů je navíc lokalizovaný do českého jazyka, což ocení zejména skalní fanoušci, kteří si s angličtinou moc nerozumí. Fanoušci seriálových adaptací si mohou přijít na své s novou sérií Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, která je od 10. října dostupná na platformě Netflix.

Zdroj: YouTube.com