Hlavní navigace

Dárek dne: AthTek Skype Recorder

31. 1. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Telefonování prostřednictvím Skypu je fajn, avšak nahrávání hovorů k základním funkcím bohužel stále nepatří. Zde mají možnost se přiživit třetí strany, také jich několik hozenou rukavici zvedlo. AthTek Skype Recorder konkrétně patří k placeným aplikacím, po omezenou dobu ho ovšem můžete získat zdarma. Nabídka platí po jeden den, jak je na serveru www.giveawayoftheday.com zvykem. Odpočet najdete na hlavní straně, je zvýrazněný červeně.

Aplikace vám dovolí znamenávat zvuk ve vysoké kvalitě. Nebudete tedy nuceni poslouchat šumící záznamy. Nahrávat můžete i mimo Skype (dokonce i hraní her), k jednotlivým položkám si posléze můžete přidávat poznámky. Instalační soubor najdete v archivu, který lze stáhnout přímo z giveawayoftheday.com. Podmínku vám portál klade jedinou: aplikaci musíte nainstalovat během trvání akce, když to nestihnete, máte smůlu. Před zahájením instalace spatříte malé okénko, kdy se program přípojí k serveru a kopii pro vám aktivuje.

AthTek Skype Recorder hlásí kompatibilitu s Windows XP, Vista a 7, takže jej rozběhnete de facto na libovolném počítači. Hovory mohou být dokonce nahrávány automaticky, a to do formátu MP3, WMA, OGG nebo FLAC. Posléze je můžete rovnou odeslat na FTP server.

Zdroj: Giveaway of the Day