Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Jsou vaše data v bezpečí? Výzkum odhalil velký problém s hardwarovým šifrováním SSD. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 8. 11. 2018 20:58

    MasoxCZ

    "Velká chyba BitLockeru"?!?!? WTF je tohle za logiku?
    Výrobci těch SSD deklarují nějakou schopnost, takže je zcela logické se spolehnout, že to je pravda. Možná bych měl do auta pro jistotu místo BA95 (pardón, E5) točit naftu, protože rafinérky docela určitě lžou! Asi bych taky měl do ráfků vyvrtat další díry na další šrouby, protože automobilka i výrobci ráfků dozajista lžou! Asi bych si měl elektřinu doma vyrábět vrtěním klikou, protože kdoví co mi leze ze zásuvky! A možná bych neměl ani žrát, protože výrobci potravin a obchodníci se snaží všechny otrávit!
    Co jsou SSD od Samsungu za příšerný crapware se ukázalo už u 750EVO, která uměla nevratně zdechnout během 3 měsíců, a "opravili" ji firmwarem, který už tak tragickou "garantovanou" životnost zkrátil o desítky procent.
    Všichni by teď měli udělat to, že ta shitová SSDčka vezmou a dojdou je vrátit s požadavkem na vrácení peněz v plné výši včetně class-action žaloby (která už je možná i v EU), a aspoň nějakou dobu by je měli svědomitě bojkotovat.