Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Dell Alienware M17x R3: herních notebooků král?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 15. 1. 2011 10:29

    Návštěvník (neregistrovaný)

    „Kto potrebuje ergonómiu desktopu, pripojí notebook k externému monitoru, klávesnici a myške a stále si môže užívať výhodu voľného miesta pod stolom, slobodu pohybu, či už v rámci domova, alebo kamkoľvek vonku mu napadne a nezanedbateľná je aj v porovnaní s desktopmi nízka spotreba."

    Tož kde začít vyvracet ty bludy...
    1) Misto pod stolem
    Zřejmě netušiš, že stolní PC nemusí být jen bigtower s SLI či Crossfire:).
    2) Nízká spotřeba notebooků
    Toto je mýtus, který nikdo nikde nedokázal. Pokud chceš být prvním člověkem na planetě co to zvládne tak prosím napiš VÝKONNOVĚ STEJNÝ desktop a notebook, kdy notebook bude mít nižší spotřebu. Zase nám asi porovnáváš nějaký desktop s GTX 460 s notebookem s HD5450, ale to fakt není OK.

    „Nie každý túži mať pod stolom vrčiacu skriňu s kopou káblov."

    Další hloupý mýtus, že je desktop hlučnější. Proč já se jen setkávám s notebooky co vydávají tak odporně vysoké tóny? Aha, už vím. Vyměnit větrák je těžší a díky menším rozměrům notebooků je potřeba vyšších otáček, takže větráky na noteboocích odcházejí většinou dříve než na desktopu. Když ti vadí kabely, kup wireless periferie. Když ti vadí napájecí kabel desktopu, tak si laskavě uvědom, že za AKU v notebooku se taky něco platí - musí se dobíjet a časem odejde a musí se koupit nový.

    „Nepotrebujem stráviť popoludnie hľadaním, kam ten vytiahnutý kábel strčiť, aby to čudo zase fungovalo."

    Bože to je na úrovni IQ testů pro šimpanze a orangutany - trojůhelník narvat do trojůhelníkové díry, kouli do kulaté, zelené do zeleného atd. Tato tvoje perla vysvětluje mnohé:).