Hlavní navigace

Názor k článku Desky platformy Intel Z390 už existují. V Sandře se objevil model od SuperMicro od Radek Holeček - tombomino:Spíš bych řekl, že tu trolíte vy ubožáci,...

  • 18. 11. 2017 12:31

    Radek Holeček

    tombomino:
    Spíš bych řekl, že tu trolíte vy ubožáci, co vám leží Z370 v žaludku, přestože je to úplně normální čipset, o kterém jste dopředu dostali ještě daleko víc informací, než o kterémkoli jiném.
    Pořád tu spřádáte nějaké konspirační teorie, pořád vytahujete naprosto zcestné argumenty. Ano, Intel chtěl uvézt Coffee co nejrychleji, tak to zaplácnul čipsetem, který je jen lehce upravený předchůdce. Na rovinu vám to říká a na rovinu vám taky říká, že bude nahrazen Z390.
    Co teda chcete? Je podle vás lepší varianta, kdyby Coffee procesory nevyšly a čekalo se až na kompletní řadu nových čipsetů? K čemu by vám to bylo? Pokud chcete Coffee s novými čipsety, můžete si počkat sám, pokud ho chcete hned, koupíte si ho se Z370 a pokud ho nechcete, tak si ho nekoupíte.
    A rohlíky do toho netahejte. Dva dny staré rohlíky mají jiné vlastnosti, než od čerstvého rohlíku čekáte. Ovšem čipset Z370 má přesně ty vlastnosti, které výrobce prezentuje. Nikde ani náznak něčeho, co by se dalo nazvat "hnusem".