Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Desky platformy Intel Z390 už existují. V Sandře se objevil model od SuperMicro. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 24. 11. 2017 20:51

    hnizdo (neregistrovaný)

    Hmm. Honzo, za exkolegu, pokud by se nekdo dopustil vulgarit jakych se tu temer denne dopousti azznoha s trombem by dostal ban okamzite.
    Ty hloupe, sproste a zcela OT urazky a nadavky tu zustanou, ale ty poprve vyhrozujes mazanim a bany nad prispevky oponenta v diskusi, do ktere ses sam zapojil, aniz te kdokoliv zminoval, jeste je budes oznacovat za spam a mne obvinovat ze ztraty tveho casu, to je vrchol.

    "BTW: žádné z těch 300 series čipsetů ještě oficiálně nevyšly nebo nebyly odhaleny, IIRC, takže jak se mohly informace v tom leaku „bez výjimky potvrdit“?"

    Na obrazku, ktery jsme tu oba dva linkovali, je napsano " (Z370) platform". Tento chipset mam v PC, takze tvrzeni, ze zadne z tech 300 cipsetu dosud nevysly, mohu s uspechem zpochybnit . Rad bych pridal smajl, ale uz nejak nemam chut.

    Nicmene tvuj nazor slysim. Shoda leaku s jiz uvedenym produktem je shodou okolnosti, nikoliv dukazem. Nahoda. Pokud mame ignorovat fakta ktera mame dnes k dispozici, jedna se o tvuj osobni nazor, nikoliv fakt. Nicmene intelem zverejnene paramtery CPU a Z370 KBL-PCH platformy hovori jasne. Pokud to chces oznacovat za shodu okolnosti, odpovim ti stejne jako jsi odpovedel ty mne - tvrdis udelove blbosti.