Hlavní navigace

Dlaždice za profilovou fotkou? Přidejte si Metro s obrázky přátel na Facebook

15. 11. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pakliže jste si oblíbili Windows 8, můžete jim svou podporu projevit také tím, že si na pozici úvodní fotografie umístíte vlastní dlaždice složené z vlastních obrázků. V originále se úvodní fotka nazývá cover photo, jde o ten poměrně dlouhý proužek, umístěný za běžnou profilovým snímkem. Jen aby bylo jasno, o čem se bavíme. Něco podobného nedávno zavedl také Twitter.

Tip: Facebooky jiných dimenzí – sociální sítě, které svou šanci propásly

Díky nové aplikaci, nazvané Windows 8 cover photo creator, si složíte vlastní soubor dlaždic. Aplikace vybere obrázky, které jste si na sociální síť dříve uložili. Konečná podoba obrázku závisí nicméně na vás, nikoli na automatickém mechanismu. Fotografie v jednotlivých dlaždicích můžete ovlivnit sami. Výsledkem bude Úvodní obrazovka, ovšem poskládaná z dlaždic s obrázky nejen vašich známých.

 

Do tvorby vlastní úvodní fotky se můžete postit zde na Facebooku. Se svými výtvory se nezapomeňte pochlubit v diskuzi. Majitelé Windows 8 by si možná spíše představovali, že budou moci k Facebooku přistupovat z oficiální aplikace. Ta se však zatím neobjevila.

Vygenerujte vlastní obrázek na motivy Metra
Vygenerujte vlastní obrázek na motivy Metra

Zdroj: Next at Microsoft