Hlavní navigace

Dnes zdarma: Aiseesoft Blu-ray Ripper – převede BD/DVD na cokoliv

17. 6. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Včera jste se mohli potěšit českým ZPS 13 zdarma, dnes web GiveAwayOfTheDay rozdává zajímavou aplikaci Aiseesoft Blu-ray Ripper. Nenechte se zmást názvem, program dovede převádět nejen Blu-ray, ale také DVD a jiné formáty videa uložené v počítači. Velkou výhodou je to, že se nemusíte starat o parametry výstupu, ale přímo v programu jsou nastaveny desítky profilů pro různé potřeby. Třeba pro iPhone, Nokie, Xbox 360, PSP apod. Takže stačí pouze vložit soubor či disk, nastavit výstup a nechat převádět.

Ripper dokáže obejít všechny dnes používané ochrany na Blu-ray i DVD, alespoň dle slov výrobce. Na video můžete dále aplikovat ořez nebo efekty, případně spojit více snímků najednou. Více o aplikaci najdete na stránkách výrobce.

Program umí využít více jader procesoru, ale pokud máte novější grafiku od Nvidie, můžete využít i GPU akcelerace pomocí rozhraní CUDA. To to pak jen sviští.

Program můžete stahovat a instalovat pouze dnes (a zítra do 9.00 ráno). Později už aktivace neproběhne. Stejně jako u ZPS 13 platí, že nemáte nárok na technickou podporu, budoucí upgrady a aplikaci smíte využít jen pro nekomerční účely.

Poznámka: ve staženém ZIPu najdete textový soubor se jménem a heslem, jež budete potřebovat po instalaci. Při ní si dejte pozor, na konci procesu se objeví okno, které bude chtít nainstalovat další software. To můžete zrušit, jedná se o reklamu.