Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Dnes zdarma: Aiseesoft Blu-ray Ripper – převede BD/DVD na cokoliv. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 22. 6. 2011 9:37

    lik (neregistrovaný)

    můj milej slovenskej ... seš tajemnej jak tajemnej hrad v Karpatech ale voni existujou 3 doplnky plus jeden způsob přez about conf. ale to je jedno , stejně mi některý nejdou kromě toho to potom rozhází některá nastavení a samozřejmě některé funkce stejně nefungují a navíc pak padá celej foxík ... takže fakt nemám náladu se stim zabejvat do nekonečna a timhletim způ. FF ztratí postupně uživatele .... ale co nechápu nejvíc je to proč nejpouž. doplnky nejsou součástí FF např. TabMix plus bez něho nemá cenu ani FF mít v počítači ... těch dopln. je samozř. víc ... mám jich asi 20 který fakt využívám na sto percent , za 5 tejdnů prej má vyjít zase další verze ... hm to bude zase další stejná nefungující komedie .... takže pošlu vývojářům do mozzily spálenej dort ....