Hlavní navigace

Do kapsy s Matroškou

6. 11. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

To vše v malém provedení téměř do kapsy.

Nový model překvapí svými malými a kompaktními rozměry. Je tak předurčen k častému přenášení a snadné manipulaci. Co do výkonu si nezadá s mnohem většími zařízeními na trhu. Jedním z nejdůležitějších parametrů přehrávače je schopnost přehrát většinu video formátů a kodeků. V tomto ohledu je IAMM NTD27HD nekompromisní. Zvládá s přehledem video kodeky MPEG 1/2/4, DivX, Xvid, WMV9, WMV9HD, H264, HD soubory (TS,TP,TRP) i formáty .MKV, .WMV, .AVI, .ISO, .IFO, .VOB, .MPG, .ASF, .DAT. Potíže mu nedělají ani audio formáty jako MP3, WMA, AAC, OGG, PCM, AC3, apod. Samozřejmostí je podpora českých titulků (CP 1250) v textových formátech SRT, SMI, SUB.

Nový IAMM přpojíte ke všem typům televizí a projektorů díky vestavěnému HDMI konektoru (až 1080P) i kompozitnímu výstupu. Pokud chcete naplno využít 5.1 zvuk, je přehrávač osazen koaxiálním výstupem pro připojení externího receiveru. Nechybí ani USB rozhraní pro připojení k počítači. IMMM NTD27HD lze tak použít i jako externí pevný disk. Obsluha je díky kvalitnímu dálkovému ovládání a intuitivnímu menu na obrazovce televize velmi jednoduchá.

MMF24

Model IAMM NTD327HD bez pevného disku je k dostání za 3 490 korun. Verze s předinstalovaným 320 GB SATA diskem (2,5") stojí 4 990 korun. Ve výbavě naleznete dálkové ovládání, AC adapter, A/V kabel, a USB kabel pro připojení k PC.