Hlavní navigace

Dosud nezvěřejněná písnička Michaela Jacksona se objevila na Pingu od Applu

2. 12. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Rok a půl už není mezi námi, ale jeho poslední album teprve vyjde. Je zajímavé, že tři písničky z plánových desíti se už objevily na webu, přitom nejde o pirátské „leaky“, ale oficiální distribuci. Album „Michael“ má vyjít až 14. prosince.

Poprvé se na stránky michaeljackson.com dostal song „Breaking News“ už 8. listopadu, dva týdny nato přišla streamovaná verze duetu s Akonem „Hold My Hand“ a předevčírem do byl „Much Too Soon“. Ten už však není určen všem, ale pouze pro uživatele hudební síťě Ping, kterou letos spustil Apple. Ta je bohužel dostupná pouze v zemích s oficiálním iTunes Store, což Česko stále není. Bohužel.

Je zvláštní, že se poprvé objeví právě na Pingu. V současné době je to nevýznamná síť a jak vypátrl Mashable, má zde pouze okolo 57 000 fanoušků, kdežto na Twitteru jich je 260 000 a Facebooku skoro 25 000 000. Apple se zřejmě dokáže obklopit hvězdami, určitě jste slyšeli i o exkluzivních albech The Beatles.

MichaelAlbum Michael vyjde 14. prosince, zdroj: Rolling Stone

Písničku prý král popu napsal v době Thrilleru, ale dosud ji nedokázal nikam zařadit. Im memoriam to za něj udělá až vydavatelství Epic Records.

Zdroj: Mashable