Hlavní navigace

Druhý zářez pro kanál Skip ahead. Stáhněte si Windows 10 Insider Preview build 16362

14. 9. 2017

Sdílet

Zdroj: Redakce

Microsoft úspěšně buduje svou variaci na Inception. Zatímco dobíhá do cíle vývoj Redstonu 3, objevují se mezitím první vydání Redstonu 4. Windows 10 Insider Preview build 16362 uvolněný v rámci distribučního kanálu Skip ahead představuje teprve druhé vydání z této vývojové větve. Předchozí sestavení 16353 nenabídlo prakticky nic zajímavého z pohledu uživatelského.

CS24

Ani by nemohlo, protože práce teprve začínají, navíc se je počáteční úsilí soustředěno hlavně na jádro operačního systému. Přesto sestavení 16362 dvojici novinek přidává. Pokud necháte chvíli před přehlášením zobrazenou zamykací obrazovku, objeví se na ní obsah spojený s vaší osobou. Může jít o události z vašeho kalendáře, e-maily apod. Funkce je to ovšem volitelná. Soudím, že se více hodí na zařízení s jedním uživatelským účtem.

Pro Předčítání si určíte výstupní zvukové zařízení, takže se může lišit od hlavních reproduktorů, kam např. počítač posílá všechny ostatní zvuky. Zbytek tohoto sestavení se skládá hlavně z dlouhého seznamu opravených chyb.