Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Dtest vyzývá operátory, aby zlevnili. Vznikla i nová organizace sdružující nespokojené uživatele. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 20. 2. 2017 20:02

    Zann (neregistrovaný)

    Víte, to máte tak. Jedni pořád brečí, jak je všechno drahé, o slevu si říct neumí a kromě toho nedělají nic. Pak jsou druzí, kteří už pochopili že existujou války které nemůžou vyhrát a tak se snaží vyhrát alespoň malé bitvy a budete se divit (protože ten pocit evidentně neznáte), mají z toho radost. On totiž každý má radost když může ušetřit, víte?
    No a tak mezitím co vy, budete všude brečet jak je všechno drahé a chodit se do kostela modlit, aby toho zlého škaredého operátora vzal čert (jinými slovy nebudete opět dělat nic), tak já si z operátorem vyhandluju cenu výrazně menší než je cena obvyklá. prostě mi to přijde daleko užitečnější pro mou peněženku a daleko efektivnější pro mé ego, než je to vaše jednání :-)
    takže jak drahý máte tarif vy, je mi fakt jedno, pro mě je podstatné jak "drahý" ho mám já. Ono totiž když bude každý uvažovat tak jako vy a prostě platit co si harpagon řekne, tak se to určitě nezmění. Pokud by všichni jednali jako já, tak ty ceny jsou už dneska úplně někde jinde pro všechny, kapišto? ;-)