Hlavní navigace

Názor k článku Dal Apple Intelu košem kvůli zabugovanosti procesorů Skylake? Nejspíš to bylo vedlejší od Smazaný profil - Pochopte nejdříve co jsem napsal v 29.6.2020 at...

  • 30. 6. 2020 12:34

    Smazaný profil

    Pochopte nejdříve co jsem napsal v 29.6.2020 at 16:10. Zkuste být trochu empatický, zapomeňte co víte o procesorech a vyžijte se do obyčejného uživatele Apple. Koupíte si marketingovém výplachu Apple geniální produkt bez chyb. Víte, že ten Váš stroj podporuje věhlasná firma Intel. Pak začnete vnímat kolik chyb je v procesorech Intel a celý ten mediální kolotoč s tím spojený. Tito lidé si to hned spojí a Applova marketingová kampaň dostává trhliny. Logicky se Apple této negativní zátěže zbavuje tím, že hází Intel přes palubu a začne vyrábět ty nejgeniálnější procesory bez chyb.
    Nekvalitní procesory Intel poškozují Apple hlavně marketingově ale i tím, že jejich oprava chyb u Intelu má negativní vliv na výkon zařízení.
    Co vidí uživatelé kteří jsou jenom uživateli a nerozumí tomu. To si je hodně takové uživatele idealizujete. Investoři také nerozumí technické stránce ale orientují se podle toho jak si uživatelské stádo kupuje produkty.