Hlavní navigace

Názor k článku Dal Apple Intelu košem kvůli zabugovanosti procesorů Skylake? Nejspíš to bylo vedlejší od Alich - gogo1963 29.6.2020 at 19:56Ja myslim, ze tady se...

  • 1. 7. 2020 12:31

    Alich

    gogo1963 29.6.2020 at 19:56
    Ja myslim, ze tady se bavime o produkt za nejakou cenu. Apple je drahy. Co se kvality HW tyka, naopak musim rici, ze konkretne u NTB a telefonu znam mnohem vice neApple produktu, ktere uz nikdy vice, protoze veci nefungovaly tak jak mely / pokazili se velmi rychle. Tim nehajim Apple, jen rikam, ze problemy jsou vsude, u Applu viditelnejsi, protoze nema kazdy rok milion ruznych produktu.
    Jeste jeden priklad osobni skusenosti - poridil jsem jako druhy telefon stary iPhone SE, vse funguje a lita jak z praku, updaty stale chodi. Reknete mi, ktery Android telefon, s podobnym starim a mnohem vykonejsim HW toto dokaze? Ktery NTB ma SW/FW updaty tak dlouho jako Macbooky?
    Samozrejme si pouzivejte, co chcete, to je vase volba, ale kategoricky tvrdit o komkoliv, kdo ma nekde jablko, ze je ovce a podobne zvasty o trefach do cerneho si nechte pro sebe. To, ze nevidite hodnotu tam, kde jini ano, neznamena, ze ta hodnota tam neni ;)