Hlavní navigace

Názory k článku Dva nové doplňky pro Edge: tuning YouTubu a stahování obsahu z webů

  • 3. 7. 2017 20:59

    justcomment

    Dobrý den pane Urbane!

    (prve jsem chtěl napsat panu Václavíkovi a Vás oslovit jako "urbanovic kluk", ale je to neetické a tak jsem od toho upustil).
    Protože jsou prázdniny a novinky ze světa softwaru a hardwaru vždy přes toto období jsou minimální (někdy se této sezóně říká "okurková"), dovolím si Vám navrhnout námět na obsah těchto stránek.
    Celkem jste zběhlý co se týče Microsoftu a jeho produktů. A tak jsem si myslel, že byste byl nadšen, kdybyste každý týden autorsky i osobně používal tyto operační systémy: Windows 3.11, Windows 95, Windows 98, Windows XP, čili jeden OS po jednom týdnu a pak napsal o tom článek, jak se systém změnil, jak vaše návyky na pc v dnešní době vzaly za své při používání, zřejmě nejtěžší varianty, Windows 3.11, kde je podpora internetu a přístupu na něj, jaké má systém mantinely. V podstatě by šlo o exkluzivní obsah a zároveň by se jistě našlo dost situací, kdy by se čtenáři usmívali nad vašimi trampoty. Samozřejmě v nouzi v rámci omezení systému by bylo jasné sáhnout po novějším a zaběhnutějším OS. Například W10.

    A docházím k tomu, jak mě to celé napadlo. Windows jsou dnes vyspělým systémem, ať se to někomu líbí nebo ne. Ve starých systémech, neexistovalo, že si automaticky stáhly ovladače a nebo dokonce, že už byly součásti (alespoň základní), že to co mělo fungovat, nefungovalo, pády a zamrznutí systému, aniž by cokoliv člověk na pc dělal... Osobně jsem modrou obrazovku viděl naposledy ve Windows XP a to při kolizi s grafickou kartou.
    Takže používání a popisování do článků výše uvedených systémů, alespoň na ty tři dny v kuse, nejlépe na týden, by mi udělalo radost a určitě nejen mně. Pokud byste to chtěl ještě povýšit, mohl byste produkovat videa s články, kde byste rozvíjel své poznatky. Určitě by se jednalo o exkluzivní a originální obsah.

    Dejte mi prosím vědět, co si o tom myslíte!
    Děkuji.