Hlavní navigace

Dvouvaječná ocelová dvojčata Antec

2. 4. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Kdo hledá alternativu ke skříním Lian Li, mohl by se vzhlédnout v nových modelech P183 a P193 od Antecu. Skříně mají stejný základ a liší se především v levé bočnici, která je u modelu P193 obohacena o mohutné chlazení grafických karet. Pod plastovým krytem se totiž ukrývá velký 200mm větrák, jenž by měl foukat přímo na grafickou kartu.

Kostra i plechy jsou vyrobeny z poctivé 0,8mm válcované oceli, čemuž odpovídá i veliká hmotnost – více než 16 kg.Pevné disky můžete umístit do dvou košů, které jsou chlazeny vlastními předními větráky. Ty jsou opatřeny protiprachovým filtrem, který můžete vyměnit skrze přední dvířka. Kromě dvou předních a jednoho zadního větráku obsahuje skříň i dva větráky horní. Všechny jsou o rozměru 120 mm. Na čelní straně pak najdete klasické zastoupení dvou USB, audiokonektorů a e-SATA portů.

Bez povšimnutí by také nemělo zůstat, že tyto skříně umožňují na svůj spodek umístit dva typy zdrojů – klasicky ATX i nový CPX s většími rozměry a lepším chlazením. O nových CPX zdrojích jsme vás informovali již dříve zde.

Ceny jsou stanoveny na 179,95 USD pro model P183 bez belkého bočního větráku a 209,95 US pro model P193. Záruka je pro Antec standardní, tedy 3 roky.

CS24

Zdroj: Antec.com

Autor článku