Hlavní navigace

Dynamo: Tesco Mobile automaticky dobije kredit, když jeho hodnota klesne pod 50 Kč

15. 9. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Tesco Mobile nabízí novou službu Dynamo, která dle slov operátora i s předplacenkou dokáže nahradit paušál. Stará se totiž o automatické dobíjení, pokud hodnota kreditu klesne pod 50 Kč. Jak to funguje? Budete muset zaregistrovat platební kartu, ze které se budou peníze strhávat.

Operátor slibuje, že je to naprosto bezpečné. Tesco samotné se k údajům z karty vůbec nedostane, veškerá data zpracovává samotná banka. „O bezpečí dat při přenosu je postaráno zabezpečeným spojením. To je použito vždy, i při opakovaném vstupu do portálu. Data platební karty jsou navíc zadávaná přímo do vnořeného systému banky. Nejsou tudíž nikde ukládána ani archivována a číslo platební karty je zpřístupněno pouze bance. Tato s ním nadále provede transakci jako v každém standardním internetovém obchodě a samotný dobíjecí portál informuje pouze o pozitivním či negativním výsledku operace. Žádné osobní údaje ani čísla klienta nejsou portálu známy, vše zůstává v bezpečí banky.

 

KL24

Nikdo ani nebude moci zneužít číslo karty. „Číslo vaší karty se totiž vůbec nikde neukládá. Místo toho se ukládá pouze referenční odkaz na vaši kartu, který není zneužitelný. Všechny informace týkající se vaší platební karty a údajů jsou vkládány přímo do platebního certifikovaného portálu banky. Tím je zajištěno, že číslo karty nikdy neopustí zabezpečené prostředí banky. Vazba na telefonní číslo a váš účet je zabezpečena anonymním číselným identifikátorem, který nikde jinde k žádné platbě nelze použít.

Automatické dobíjení funguje s kreditní i debetními kartami typu Visa, Visa Electron, MasterCard a Maestro. Pokud kartu zaregistrujete do 31. října a zároveň jste členy Clubcardu, na klubovou kartu vám přibude 1000 bodů.

Byl pro vás článek přínosný?