Hlavní navigace

Všechny hry včetně novinek za 390 Kč za měsíc. EA spouští Origin Access Premier

Sdílet

Zdroj: Redakce

Lidé z Electronic Arts letos na veletrhu E3 oznámili novou službu Origin Access Premier. Doplňuje předchozí Origin Access (nově se jmenuje Basic) o čerstvě vydávané tituly. Zatímco tedy v Basicu budou „ležáky“, předplatitelé Premier budou moci okamžitě hrát i nejnověji vydávané pecky nebo hry, které studio dlouhodobě doplňuje pomocí DLC a datadisků.

Origin Access Basic stojí 4 eura (104 Kč) na měsíc nebo 25 eur (650 Kč) na rok. Měsíční předplatné Origin Access Premier je za 15 eur (390 Kč), roční pak 100 eur (2600 Kč). Součástí obou je 10% sleva na nákup her a možnost neomezeně hrát některý ze 122 starších titulů EA.

Srovnání tarifů Origin Access Srovnání tarifů Origin Access

Premier ale navíc přidává šest her navíc: The Sims 4 Digital Deluxe, Star Wars: Battlefront II, FIFA 18, A Way Out, Unravel Two a Fe. V nadcházejících měsících to pak bude ještě Madden NFL 19 (2. srpna), FIFA 19 Ultimate Edition (20. září), Battlefield V Deluxe Edition (11. října) a Anthem Legion of Dawn Edition (15. února). Předplatitelé Basic si tyto hry budou moci zkusit také, ale jen na 10 hodin. V obou případech jsou v Accessu hry dostupné o několik dní dříve než v běžném prodeji.

TIP: Ronaldův přestup zamotal hlavu EA. Bude muset předělal novou Fifu

KL24

EA má celosvětově přes 300 milionů zaregistrovaných hráčů. Kolik z nich si předplací Origin Access, ale firma neprozradila.

TIP: Zahrál jsem si Battlefield V: první dojmy z druhé světové (blog a video)

Byl pro vás článek přínosný?