Hlavní navigace

Enermax připravuje all-in-one vodní chladiče Liqtech 120X a Liqtech 240

18. 10. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nový bezúdržbový all-in-one chladicí systém s kapalným médiem bude Enermax prodávat pod značkou Liqtech. Chladicí věž má vylepšenou strukturu hliníkových žeber, jež má větší styčnou plochu než tradiční řešení (Viz obrázek 2) a odvádí tak lépe teplo z uzavřeného vodního okruhu. Vodní blok je vyroben tak, aby se ohřátá kapalina mohla v půli cesty skrz žebrování smísit s chladnější, což má zlepšovat odvod tepla z druhé části bloku. 

Pasiv o šířce 43 mm se liší velikostí, kdy u modelu Liqtech 120X je možno osadit jeden 120mm ventilátor, zatímco u vyššího typu Liqtech 240 se na žebrování vlezou dva. U obou variant jsou pasivy výrobcem osazeny ventilátory Enermax Twister Pressure. Ty jsou vybaveny technologií Adjustable Peak Speed Control, která nabízí tři provozní režimy: Silent, Performance a Overclocked.

Při tichém režimu Silent pracuje ventilátor v rozmezí 600–1300 ot./min., v režimu Performance poskočí vrchní hranice otáček na 2000 ot./min a v módu Overclocked se maximální otáčky posunou na hranici 2500 ot./min. Ventilátor má odnímatelné lopatky pro snazší čištění.

 

Enermax Liqtech 120X je již k předobjednání za 2227 Kč. Na Liqtech 240 si případní zájemci budou muset počkat do půlky listopadu.

Zdroj: TechPowerUp!

Byl pro vás článek přínosný?