Hlavní navigace

Názor k článku Epic Games Store chystá novinky a „okrádá“ Steam o další hry od RedMaX - Vsechno je OK.Hraci se nalezaji i nadale na...

  • 17. 1. 2019 17:55

    RedMaX

    Vsechno je OK.

    Hraci se nalezaji i nadale na Steamu a tudiz vetsina normalnich vyvojaru tam take zustane.

    Situace okolo Cyberpunku je takova, ze na 99% vyjde na Steamu. Na GOGu vyjde na 100% a stejne si kupuju hry pres GOG, pokud to jde. Da se ocekavat, ze bude Cyberpunk i na Originu a nedivil bych se, kdyby vysel i na mensich platformach, ktere jsou sice exoticke, ale kazda prodana kopie dobra.
    S tim, ze by snad Cyberpunk vysel na GOGu a na Epuku nebo jak se to pise, s tim vubec nepocitam, ale takovy pristup by me od koupi jednoznacne odradil.
    U Ubi to mam tak, ze si jejich hry kupuju na UPlay, ale nejake smecko na hrace, ze by to nevyslo na Steamu bych nezkousnul a hru nekoupil. U The Division 2 to ale mam tak, ze tu hru bych stejne nejspis nekupoval, no ted aspon nemusim resit zadne dilema.
    Podobne to delam s Originem, hry co tam vychazi exkluzivne az na jednu vyjimku nehraju. Teda nehraju zadnou, ale kamosi me ukecali na FIFA, tak jsem to koupil ve sleve, jenze kopat do mice me nakonec nebavilo ani na PC.