Hlavní navigace

Názor k článku Epic Games jde také proti Steamu a zakládá vlastní herní obchod od Crha - Směju se a chčiju na lidi co se...

  • 4. 12. 2018 23:21

    Crha (neregistrovaný)

    Směju se a chčiju na lidi co se chlubí kolik her mají na steamu. Mají prd. Hru vlastníte pokud máte doma placku v krabici s kódem. Pokud steam zavře krám, tak lidi nemají nic. Žádnou hru.
    Domnívám se, že chlapci ze steamu zpyšnili, ono ze začátku, byli jednak asi jedinní a vezli se na vlně Half-Life - Counter-strike, to byli hlavní tituly, které ten obchod táhli. Jakmile skončili u dvojky a portalu tak i jejich obchod jde do kopru. I když nabízejí skoro všechno, ztrácejí tah, protože ostatní firmy přetahují lidi k sobě. VAC secure servery, které neBANují cheatující hráče, hovoří za vše, na prvním místě je platicí hráč a tomu přece nebudeme dávat BAN. Každej Vám řekne, proč proboha neudělali Half-Life 3 kterýho by mohli líznout portalem. To byla skvělá hra. Ano byla skvělá hra když jsem do portalu nasypal half life mapu. Nemohl jsem vojáky zabít, nebylo čím, ale bylo úžasné pozorovat, jak po vás vojácí kombine jdou a když jste prošli portálem na střechu baráku a zmizeli jste jim, tak byli v prdeli a uklidnili se a prostě vás ztratili a najednou jste se jim ocitli v zádech. Ale oni řekli NE, černocha na konci zabili, konec nechali otevřenej a nic. Takže jim to patří. Za pár let bude steam v propadlišti dějin. Už přidali i porno klikací adventury.... směr kanalizace kterým se steam vydal je jasnej.