Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku eRouška 2.0 vyrazila do boje. Používáním chráníte sebe i ostatní. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 20. 9. 2020 23:28

    Jan Olšan (neregistrovaný)

    Lidi neblbněte s těma konspiračníma teoriema pořád, už kvůli podobnejm ****tinám lidi neočkujou děti a rozmáhaj se dávno vymýcený nemoci, lidi začínaj věřit, že je země placatá a Noe měl v lodi kajutu pro dinosaury (musel být machr, že se mu tam povedlo dostat ty větší kusy technologieam z doby bronzový - ten snad musel tu loď postavit okolo nich :). Normálně to lidem kazí mozky...

    Fakt si myslíte, že je v něčím zájmu falšovat statistiky tak, aby vypadaly hůř? Průmyslová lobby nechce zastavení ekonomiky, pracháči nechcou zastavení ekonomiky a recesi, protože jim tím utíkají prachy, takže kdo by tedy tlačil na to lhaní? Ještírci nebo ufoni ze středu země?

    Jasně, typicky v méně svobodbných zemích počty mrtvých a nemocných korigujou směrem dolů nebo tají, aby režim vypadal líp, ale opačně jaksi není motiv ke zločinu. Myslím, že z tohohle snad každýmu musí dojít, že opačně je to nesmysl.

    P.S.
    V USA umřelo na COVID 200 000 lidí za půl roku, takže to asi až taková chřipečka fakt nebude. Zaplať pánbůh, že to u nás řádí o dost míň, ale fakt bychom se neměli spoléhat, že se nic nestane, když budeme kašlat na rozumnou a zodpovědnou opatrnost!