Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku eRouška 2.0 vyrazila do boje. Používáním chráníte sebe i ostatní. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 21. 9. 2020 11:13

    blue.sun

    Pane Olšane, na COVID umřelo celosvětově pár stovek lidí, ne statisíce či dokonce milióny, jak se uvádí. To není konspirace, to je realita. Z těch oficiálně uváděných "počtů" téměř všichni zemřeli na něco jiného, například typicky rakovinu, mozkovou příhodu, problémy s jinými vnitřními orgány. Covid v sobě mohli mít, u části z nich nejspíš mohl příspět ke zhoršení stavu, ale smrt u takových lidí byla tak jako tak nevyhnutelná. To jen my jsme si zvykli, že udržujeme lidi naživu za každou cenu, skoro až za hranice rozumného.
    A když člověk vidí věci jako vlastnictví zdravotních laboratoří neob firem na výrobu zdravotních pomůcek, tak nepotřebuje být konspirátor. Kde v tom vidíte pracháče nebo průmyslovou lobby? A smíchat to s neočkováním, placatou zemí nebo dinosaury? To je dost podřadné i na hloupého, a to vy nejste. Tak proč máte potřebu se takhle shodit?