Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku eRouška 2.0 vyrazila do boje. Používáním chráníte sebe i ostatní. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 21. 9. 2020 18:43

    RedMaX

    Honzo, podivej, kdyz necemu nerozumis, tak se do toho neplet. Nakonec znas plno jinych veci o hardwaru PC, tak neni na zavadu, ze o tomhle nevis nic.

    Ve zkratce: ekonomika je na dne, staty jsou zadluzene tak jako nikdy predtim. To neni konspirace, to je realita. Proto se nekde na urovni vlad mocnosti rozhodlo, ze bude proveden ekonomicky restart. To jiz sice nikdo nepotvrdil, zatim, ale dava to vzhledem ke stavu nejen ceske ekonomiky smysl.

    Minuly restart se moc nepovedl, byla z nej svetova valka z nejnicivejsim dopadem vsech dob vcetne atomove bomby. Tentokrat na to jdou jinak, jestli lepe nebo hure nevime, to bychom prave uz konspirovali. Nezbyva nez doufat, ale snad jsme tu dospeli lide, tak nebudeme verit na nejake pohadky o Covidu!