Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Milník pro digitální rádio. V Evropě budou auta muset povinně nabízet DAB+. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 18. 11. 2018 13:07

    Zann (neregistrovaný)

    Tak jako poslal jsem Ti odkaz, na seznam stanic, a které jsou o mluveném slově a na jakém bitrate a které jsou o hudbě a na jakém bitrate je z toho seznamu naprosto evidentní, to snad poznáš ne :-) Za další. Vezmi CD, nebo si stáhni nějakou mp3 v pořádné kvalitě, ideálně na 320kbps CBR a přeripuj si ji na nejbližší bitrate který nabízí české DVB, abys tomu dal úplně na prdel tak to udělej ve VBR, join stereo, nebo dokonce mono, poslechni si to a hned uvidíš o čem tohle DVB+ po česku je, není nic jednoduššího ... na to aby se v DVB vysílalo na bitrate 38kbps to bylo úplně zbytečné vyvíjet, to mohli nechat FM protože to je v současné podobě nepoměrně kvalitnější (samozřejmě se nebavím o tranzistoráku po dědovi na plochou baterku přitaženou zavařovačkou, ale o pořádném tuneru) a taky je to dost drahá sranda v poměru výkon cena ...