Hlavní navigace

Evernote 5 beta: v plochém kabátku a s inteligentním hledáním

19. 7. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Ačkoli by vás mohlo napadnout, že Evernote 5 je úplná novinka, platí to pouze pro platformu Windows. Pátá generace poznámkového bloku budoucnosti se již loni na podzim předvedla v prostředí OS X. Verze pro operační systémy od Microsoftu se se zpožděním kamufluje novým kabátkem. Záměr autorů byl Evernote kompletně přepracovat, aby byla aplikace jednodušší, lépe použitelná a v neposlední řadě hezčí.

Zatímco vzhled vnímáme subjektivně, nakolik se zdařilo vylepšování aplikace v jiných ohledech, se přesvědčte sami a se svými názory se klidně podělte v diskuzi. Pod kapotou – a vlastně i přímo na ní – naleznete stovky vylepšení. Vděčná funkce vyhledávání vám poslouží lépe než dřív. Teď vám prozradí některé věci dříve, než otevřete jeden z výsledků. Tvář aplikace vám představí video níže. Než se dostaneme do finále, čeká nás několik betaverzí.

 

Některé funkce budou teprve implementovány, specificky se to týká upomínek. Stát by se to nemělo, ale přeci jen od bety nelze očekávat stoprocentní spolehlivost. Její používání proto může v extrémním případě vyústit ve ztrátu dat. Proto se rozhodujte opatrně. Zájemci nechť pokračují na adresu evernote.com.

Zdroj: Evernote Blog