Hlavní navigace

EVGA vylepšila Precision na 1.7.1.

29. 4. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Velmi povedený nástroj k tweakování grafické karty vycházející z RivaTuneru se dočkal nové verze. V té bylo vylepšeno celkové sledování grafické karty a také možnosti pozicování textu na LCD displejích klávesnic Logitech.

Precision sice nemá tolik funkcí co RivaTuner a je omezen na karty GeForce (RivaTuner umí i Radeony), nicméně zase je mnohem přehlednější a rychleji se dostanete k nejdůležitějším funkcím. Takřka na dvě klepnutí myší taktujete či regulujete větrák, hned po spuštění vidíte takty karty, otáčky větráku či teplotu čipu a stejně snadno přiřadíte zkratkové klávesy nebo si pošlete do OSD (On-Screen Display) ve hrách nejen aktuální snímkovou frekvenci (fps), ale třeba i aktuální takty nebo teplotu GPU.

Verze 1.7.1 jak už označení napodívá, přináší menší změny a opravy, verze 1.7.0 jich ale přinesla celou hromadu. Týkaly se především Multi-GPU (SLI) a právě OSD (povýšil na verzi 3.3.0).

Jako registrovaní majitelé karet EVGA stáhnete program přímo z jeho domovské stránky na EVGA.com, jako majitel GeForce si jej i bez toho užijete po stažení odjinud (zkuste to například zde).

MMF24

Zdroj: EVGA

Autor článku