Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Europarlament přijal návrh reformy autorského práva, jež ohrožuje svobodný internet. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 8. 7. 2018 0:14

    RedMaX

    Crha: "navíc v ČR je filmařina dost podporavaná z jiných zdrojů než jen z prodeje filmu a filmaři se uživí. Proč by to nešlo i v hollywoodu."

    To je tvuj hluboky omyl. CR by se mela priblizit Hollywoodu a ne naopak. Ty jine zdroje totiz v CR jsou statni fond kinematografie, Ceske drahy a dalsi statni spolecnosti, takze si filmy v CR platime v danich.

    Dekuji ale to rozhodne nechci, to uz je lepsi i ten pristup Hollywoodu.

    Jinak nevim, jak jses na tom ty, ale ja se uz pred lety vsech upiratenych her zbavil a hry si kupuju. Libi se mi hlavne GOG kvuli absenci nasiracich ochran, ale kupuju i na Steamu. Zrovna hra o ktere mluvis byla na Steamu dost zviditelnovana, takze kdo tam pravidnelne kouka, tak mu jiste neunikla.
    Nechapu, proc nemohou medialni vydavatele udelat GOG nebo Steam i pro filmy a serialy, ale jejich boj, zlati pirati to poresi, kdyz to medialni domy nedokazi.