Hlavní navigace

Excalibur ožívá. Kolegové spouštějí nový herní web. Je jako žádný jiný

3. 11. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

Excalibur byl první český herní časopis (jeho starší čísla si můžete stáhnout zdarma), v devadesátých letech spojil hráče všeho druhu. O čtvrt století startuje webový magazín Excalibur.cz, který chce spojit komunitu populárních online her.

Startuje nový Excalibur.cz
Startuje nový Excalibur.cz

Nový Excalibur vychází z původního webu WoT.cz věnovaného hře World of Tanks. WoT je stále klíčovou součástí magazínu, budou pro něj i nadále vycházet články, návody a tipy, ale hráči na Excaliburu najdou podobný obsah i pro další známé tituly. Vedle World of Tanks tam najdete informace o League of Legends, Dota 2, Overwatch, World of Warcraft nebo Heroes of the Storm. Do budoucna se magazín rozroste ještě o Destiny, Armored Warfare, World of Warships, Call of Duty, či Counter Strike: Global Offensive.

 

CS24

Excalibur nese podtitul Hráči hráčům. „Veškeré novinky jsou psané vámi – hráči, zapálenými do online her, nadšenými podělit se s vámi o nové informace, videa, tipy, recenze a mnoho dalšího. Naším záměrem je komunitu hráčů online her dostat na jedno místo, kde naleznou všechny informace a novinky, podporovat ji a nadále rozšiřovat. I proto věříme, že bude herní magazín Excalibur.cz místo, na které se budete rádi vracet,“ sdělují tvůrci v oficiálním oznámení.

Excalibur.cz patří stejně jako Cnews.cz do skupiny online magazínů vydavatelství Mladá Fronta.

Autor článku