Hlavní navigace

Exkluzivní chladiče Asus

18. 4. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Lion Square

ASUSTeK Computer Inc. oznámil uvedení chladiče procesoru série Square - Lion Square. Design nového chladiče, inspirovaný legendou o štítech Sword Lion, připomíná obranný štít — působivý tvar totemu se lvem a jeho ducha, symbolizujícího sílu a odvahu.

 

Chladič by měl pracovat při hlučností pouhých 16 dBA, Asus také slibuje novou konstrukci, díky které bude instalace chladiče ještě jednodušší. Měděný základa s vrstvou niklu, čtyři měděné chladící trubice Φ 8, hliníková žebra a vnitřní 9cm LED ventilátor. Vnitřní ventilátor řídí proud vzduchu vytvořený 9cm LED ventilátorem do okolních modulů pro regulaci napětí (VRM – voltage regulation modules), které jsou velice důležité pro práci procesoru a celkovou stabilitu a spolehlivost systému. Díky těmto funkcím si mohou hráči užívat bezpečného přetaktování až do 180 W.

Triton 79 AMAzing

 Druhým zajímavým kouskem, který se podívá na světlo světa bude nová edice chladičů Triton 79 AMAzing. Ta je omezena na pouhých 3 200 kusů a je určitou symbolickou připomínkou jejich velké obliby mezi herními nadšenci po celém světě.

Luxusní balení, šité na míru právě této limitované edici, dokonale chrání všechny jeho součásti polyuretanovou pěnou. Každý uživatel, který si zakoupí ASUS Triton 79 AMAzing, navíc obdrží zcela exkluzivní identifikační kartu se sériovým číslem z této limitované edice.

 

Chladič Triton 79 AMAzing využívá měděného základu s vrstvou niklu, 4 měděné chladící trubice a hliníková žebra. Triton 79 AMAzing dále využívá 12cm ventilátor s funkcí PWM, který by měl pracovat s hlučností pouhých 18 dBA.

 

CS24

Autor článku