Hlavní navigace

Experimenty z garáže: Microsoft má klávesnici pro Excel pro Android a další

26. 2. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Microsoft v garáži připravuje zajímavé aplikace, včetně pěkných kousků Android. Tentokrát ale cílil převážně na domácí platformy s tím, že jako obvykle některé projekty v naší zemi dostupné nejsou. Připadá mi, že kupříkladu o pěkné čínském kalendáři se ani není třeba zmiňovat. Zbytek se sešel v přehledu:

  • Developer Assistant – Nástroj pro Windows, s nímž najdete a znovu využijete již existující části kódu. Zdrojem se staly veřejné galerie, např. MSDN. Kontextové vyhledávání poháněné Bingem pomůže odhalit příčiny chyb, které vám nahlásí kompilační program.
  • DevSpace – Umožní vám v omezené míře spravovat libovolný projekt ve Visual Studiu Online. Jedná se o aplikaci pro Windows Phone.
  • Join Conference – Připojte se ke konferenčním hovorům z Windows Phone. Ale jen pokud nebydlíte v Česku.
  • Keyboard for Excel – Pracujete často v Excelu? Alternativní klávesnice pro Android obsahuje řadu optimalizací, aby se vám dobře pracovalo s čísly. Problémy a náměty hlaste na keyboardforexcel.uservoice.com.
  • Picturesque Lock Screen – Oživí Android tapetou ze služby Bing přímo na zamykací obrazovce. K tomu přidá informace o aktuálním počasí a zprávy.
  • SquadWatch – Co vám připomíná logo a snímky? Jedná se o nástroj, o němž jsme nedávno psali. Ať už jsme si mysleli cokoli, ve skutečnost platforma pro sdílení polohy s přáteli v reálném patří patří pouze k experimentům z garáže. Něco z toho být může, ale také nemusí.

Zdroj: Microsoft via ZDNet