Hlavní navigace

Extra PC 2/2011: vypalování už není nejlevnější!

11. 2. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

12 Extra téma: Vypalování už odzvonilo!

Optická média jsou mrtvá, ozývá se od technologických vizionářů. Každý má dnes v kapse flashku s kapacitou několika gigabajtů, která CD či DVD hravě nahradí. Přesto jsou stále situace, kdy se vypálený kotouč může hodit.

vypalování

36 Extra téma: Sandy Bridge: revoluce nebo evoluce?

Intel představil patnáct mobilních procesorů Core s číslem nad 2000. Ve velmi úsporném 32nm čipu najdeme dvě nebo čtyři jádra procesoru a opravdu solidní grafiku. Čekají nás testy CPU, herní testy grafiky a okomentování platformy Huron River i s novými bezdrátovými řešeními. Co můžeme očekávat v noteboocích v roce 2011?

Sandy Bridge

56 Extra test: Chytré mobilní telefony s Androidem

Chytré telefony již dlouho nejsou výsadou manažerů a vysoce postavených úředníků. Díky snižujícím se cenám a zvyšující se dostupnosti jsou smartphony běžným spotřebním zbožím. Nejrychleji rozšiřující se platformou je Android, který začíná válcovat celosvětový trh.

Android

70 Extra téma: Vylepšení se meze nekladou

Notebooky jsou lehké, přenosné a praktické. Také cenově jsou zejména v poslední době velmi atraktivní. Přesto jim oproti stolním počítačům může něco chybět. Většina z toho se ale dá dohnat příslušenstvím.

notebooky

76 Digitální svět

84 Od nástěnných maleb k hologramu

86 Extra byznys

86 ADSL? Pro živnostníky a malé firmy ano!

KL24

88 Nákupní lístek: Svět inkoustu

Možná se vám zdá, že inkoustovým tiskárnám dávno odzvonilo. Nasvědčovala by tomu ohromná nabídka laserových domácích tiskáren - ovšem opak je pravdou, inkoust se stále těší solidní popularitě a své místo na trhu má i v roce 2011. Ceny navíc stále klesají a za pár tisíc dnes můžete pořídit zařízení s nízkými náklady na stránku a s vysokou rychlostí i kvalitou tisku.

Svět inkoustu

Byl pro vás článek přínosný?