Hlavní navigace

ExtraHardware a Kříšťálová Lupa 2009

28. 8. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Web ExtraHardware odstartoval v říjnu 2007. Od počátku až doposud se jen s nepatrnými odbočkami stále soustředí na recenze, testy a návody týkající se PC komponentů, pomáhá čtenářům stavět cenově výhodné, výkonné a tiché počítače a už během prvního roku své existence se asi stal nejčtenějším na tuto tématiku skutečně specializovaným webem u nás.

Nedílnou součástí je i diskuzní fórum, v němž vyrostlo několik osobností, vyzrálo několik opravdu nápomocných a přehledných sekcí a obsahuje i několik vláken, jenž se bez nadsázky mohou nazvat perlami českého internetu v pozitivním smyslu slova (asi vás také hned napadne téma o GPU akceleraci HD videa, ale možná třeba i sekce s PC sestavami a dalšími).

Začátek roku 2009, tedy ještě ne ani rok a půl po vzniku, se nesl ve znamení prvního faceliftu ExtraHardware. Rozložení a několik dalších prvků, jimiž se ExtraHardware odlišoval od už zavedené (byť méně specializované) konkurence, zůstalo, ale web učesáním na mnoha místech zahodil nádech nadšenectví a zmoderněl.

Ačkoli momentálně se na množství obsahu zlehka podepisuje prázdninový režim, kdy i redaktoři nabírají sil, během roku jsme vám přinesli obyčejně hned několik testů týdně, množství recenzí i pravidelné aktuální zpravodajství (novinky) ze světa hardwaru. Pevně věříme, že větší testy na EHW patří mezi nejpřehlednější a v rámci našich možnosti co nejpřitažlivěji vizuálně zpracované, aktuality zase mezi co nejčtivější.

MMF24

Jestli se vám ExtraHardware líbí a věříte, že si nominaci zaslouží, podpořte nás uvedením do správné kolonky (Média – specializovaná) v anketě Křišťálová Lupa 2009 – Cena českého internetu.

Všem čtenářům (bez ohledu na účast v této anketě) za přízeň projevující se na dosažení letošních hodnot čtenosti (až 180 000 unikátních čtenářů a 2 500 000 zobrazených stránek měsíčně dle Google Analytics) děkujeme.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku