Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Facebook přiznal ještě větší zneužívání. Ze dvou miliard účtů mohl vzniknout největší telefonní seznam světa. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 6. 4. 2018 10:05

    tombomino

    Facebook je problem, Jednak lidi tam neuvazene pisou a postuji kde jakou blbost o sobe a jednak, podle kliku a liku se da dost dobre udelat profil kazdeho, kdo ucet ma. Samzorejme, ze se to da delat i tak, ze clovek klikne na veci co se vlastne nechce a pak muze byt takovy profil ovlivnitelny. Koik uzivatele ale na neco takoveho mysli? Ty profily se potom pouzivaji minimalne na cilenou reklamu. Manipulace ala volby a tak uz jsou vetsi kousky, ale kdo muze zarucit, ze se to nedeje.
    Dalsi vec, o te so o nas zatim moc nepsalo, tak Facebook aktivne filtruje obsah zprav na "neptricne" informace a to nejen na zdi, ale hlavne i v konverzaci v chatu. Pravdepodobne se to tyka i obsahu hovoru a videa...takze velky bratr je tady se vsim vsudy. Zatim jen ve velmi mirne forme, ale kdo vi co bude za 10 let...