Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Senátoři grilovali Zuckerberga kvůli skandálům Facebooku. Co všechno řekl?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 11. 4. 2018 18:32

    hh (neregistrovaný)

    Letmým pohledem na to co tam řeší, mi přijde, že se snad ani nepřipravili. Prostě si ho nechali přivést a dál jejich plán už nesahal. Zato Zuck se připravil, zjistil si, že nejlépe z toho vyjde, pokud to vezme na sebe, všem se omluví, odvypráví příběh jak vždy chtěl jen spojovat lidi, dělat z nich přátele a přispět ke světovému míru, smazal z celého FB všechny zprávy, které by ho usvědčili ze lži a má vyhráno. Protistrana se ho ptá na blbosti. Kdo bude asi v očích veřejnosti vítěz? Žid, který prodává informace o lidech a má možnost manipulovat celou demokratickou strukturu skrze lidi. A paní nejvíc zajímá, jak to udělal, že je tak bohatý když je FB zdarma. *facepalm*.

    Nic se nezmění, možná něco pod povrchem, že budou muset tyhle statistiky dělat povinně pro NSA/CIA, protože to je fakt dobrej matroš.