Hlavní navigace

Facebook Messenger pro Windows Phone oficiálně vyšel ke stažení

5. 3. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na výstavě MCW 2014 Microsoft odhalil, že se na jeho dlaždicovou mobilní platformu řítí další žádaná aplikace. Komunikátor od Facebooku se sice zatím stále zaměřuje především na chat, byť v Americe už na uživatelích dávno zkouší hovory. Facebook Messenger běží rychle a plní jediný účel. Na prostředí ve stylu Metra je radost pohledět. Kromě účtu u sociální stě budete muset potvrdit telefonní číslo, nikoli však vygenerovaným kódem.

Tip: Facebook Messenger pro Windows oficiálně končí. Přestane fungovat 3. března

Aplikace vás pěkně poučí o to, že každý uživatel v adresáři, co má k sobě přilepené modré logo, je okamžitě dostupný. Kromě samotných zpráv můžete sdílet svou polohu nebo obrázky. Vývojáři nezapomněli ani na populární „nálepky“. Skupinové chaty nebyly opomenuty. Nezajímavé konverzace ztlumíte, aby vás nebombardovala oznámení. Když už je o nich řeč, tak ty lze dočasně vypnout.

 

MMF24

Permanentně nikoli, protože se očekává, že vás díky Facebook Messengeru může kdokoli kdykoli zastihnout. Na noc je tudíž vypnete. Jestli nechcete být kontaktováni příliš často, pak tenhle komunikátor jednoduše není pro vás. Odinstalujte ho. Aplikace dokonce od prvopočátku obsahuje český překlad. Kecálka naleznete ve Windows Phone Store. Druhým dnem naopak nefunguje Facebook Messenger pro Windows.

Zdroj: Windows Phone Blog