Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Facebook natahuje komentáře, automaticky k nim přidává náhledy. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 26. 7. 2011 11:00

    anonymní

    Lidská rasa je skutečně velmi podivná. To, že hodnotí lidi a jejich výkony posmrtně několikanásobně víc než v době jejich života se u lidí objevuje snad odnepaměti. Možna proto jsou "svatí" obvykle pouze Ti lidi, kteří zemřeli a taky mimochodem taky je to velký bysnys, protože to co je vzácné resp. co už nemůže být danou osobou nikdy vytvořeno, mívá velkou cenu. Však zachvíli se určitě na trhu objeví část jejich vlasů za cenu několik milionů dolarů.

    Nesouhlasi bych ale s tou fetkou. Možna si ráda něco vzala, ale zeptá se vůbec někdo "proč?". Na svoje drogy si vydělala a nakonec za to možna i zaplatila zdravím i životem. Každopádně férově, což se nedá říct o celé řada lidí, která zneužívá buď státních/sociálních dávek (nechuťí platit za zdravotnictví, prácí na černou či jakkoli jinak) či řady jiných, kteří svým "sociálním smýšlením" pouze okrádají ostatní.