Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Podle telefonního čísla vás teď na Facebooku najde každý. Lze tomu zabránit?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 6. 3. 2019 17:09

    Zann (neregistrovaný)

    Tak ono je v prvé řadě, když tedy někdo nemůže bez účasti na Zuckerberherově byznysu s lidskou blbostí být, nedávat pravdivé údaje. Fejkové jméno, fejkovy mail, fejkové datum narození, číslo z predplacenky (budete ho totiž potřebovat stejně jen jednou) a hlavně, osobní doklad vyrobený v Acrobatu. Oni totiž nemají ani právo ani možnost si jakkoli ověřit vaší totožnost, takže po zaslání všech těch nepravdivých údajů jim nezbude nic jiného, než vám odepsat "vaše totožnost byla ověřena, pokračujte na Facebook" ???? Prověřeno praxí ... Nic mě ne pobaví tak jako lidská paranoia, kdy si kdekdo nainstaluje do PC 4 antiviry, bo policejní vir a vir co ukradne fotky a ostatní kraviny naskladněné v PC na které už není zvědavý ani jejich majitel, ale na Facebooku na sebe ochotně napráskaji i krevní skupinu, "bo to chtěli woe, tak co jsem měl dělat ..."