Hlavní navigace

Fanoušci po sedmi letech objevili snad už poslední easter egg v Halo 3

11. 7. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Kolem starých her už neočekáváte, že by vás něčím překvapily. Kolem závěru trilogie Halo bylo pořádné haló v roce 2007. Hra ve své době vydělala během prvních 24 hodin rekordních 170 milionů dolarů. Předchozí rekord (tj. největší příjem ze zábavního produktu), mimochodem, drželo druhé Halo, které se v roce 2004 vyškrábalo na 125 milionů.

Po skoro sedmi letech od vydání byl objeven malý easter egg, jenž do kódu vložil vývojář jménem Adrian Perez. Fanoušci hledali celé léta a vývojový tým hledačům dával indicie. Jedna z nich napovídala, že překvapení funguje pouze v určitý den. Přijít na to opravdu nemohlo být lehké, posuďte sami. Na načítací obrazovce musíte podržet palci obě páčky.

 

Záběr a probíhající prstenec se při této akci oddálí. Nikdo nerozuměl, proč tomu tak je. Hádanku rozluštil tým z Beyond Entertainment. Když páčky podržíte 25. prosince, na prstenci se objeví zpráva od Pereze pro jeho ženu, která říká „Happy birthday, Lauren!“ Dovedu si představit, že manželka musela být z tohoto osobního vzkazu nadšená, fanoušky však dlouho frustroval.

Zdroj: Beyond Entertainment via Neowin

Autor článku